Plasztikai sebészet művészi fokon

A szépség ma már Önnek is elérhető

A plasztikai sebészet rohamos fejlődésével olyan műtéti beavatkozások alakultak ki, melyekkel testünk veleszületett, vagy szerzett eltéréseit, rendellenességeit korrigálni tudjuk. Egyre nagyobb a népszerűsége, hiszen az egyes beavatkozások a szervezetre nem megterhelők, alig járnak kockázattal, és látványos eredmények érhetőek el vele. A plasztikai sebészet térhódításában meghatározó lehet az is, hogy a külső megjelenés hatással van az egyén közérzetére, önbizalmára, lelki harmóniájára, munkájára, üzleti kapcsolataira is.

Ma már azt mondhatjuk, hogy a plasztikai sebészet módszereivel a fiatalság szépsége helyreállítható, az idő által létrehozott elváltozások kialakulása 10-20 évvel késleltethető.

A terület egyik szaktekintélye dr. Kovács Hedvig, a New Face Plasztikai Sebészeti klinika igazgató főorvosa, aki a sebészeti szakvizsga mellé több mint 15 éve szerezte meg a plasztikai sebészeti  képesítést is. A legkiválóbb magyar plasztikai sebészektől tanult, és tudását amerikai, német, francia tanulmányutakon mélyítette el.

2002-ben nyitotta meg saját klinikáját, a New Face Plasztikai Sebészetet, ahol az általa megálmodott elegáns, barátságos, diszkrét környezetben fogadhatja pácienseit.

A legmodernebb műtéti környezetben, szakorvosi segédlettel a helyi érzéstelenítésben végzett bőrelváltozások, hegek eltávolítása, ráncfeltöltések, ajakvastagítások mellett, altatásban mellműtétekre, has plasztikára, arc-és szemhéj, fül- valamint orrplasztikai beavatkozások, zsírleszívásra, az intim tájékok esztétikai szépítésére is van lehetőség.

A klinikán leggyakrabban a mellműtéteket végzik. A páciensek szeretnének változtatni a mellükön,vagy a méretükkel, vagy a formájukkal, tartásukkal elégedetlenek. Előfordul, hogy fejlődési rendellenesség, műtét utáni torzulás korrekciója válik szükségessé.

A páciensek az első konzultáción megbeszélik a sebésszel az elképzeléseiket, és közösen kiválasztják a várható legjobb eredményt nyújtó eljárást és a legmegfelelőbb mellimplantátum méretét. Tisztázzák, hogy milyen előzetes vizsgálatokra van még szükség, véglegesítik a műtét időpontját és a páciensek minden egyéb szükséges és részletes felvilágosítást megkapnak a páciensek.

A műtétekben magasan kvalifikált munkatársak, altató orvosok, műtősnők, asszisztensek működnek közre. A modern, kíméletes altatással elmarad a régebben gyakran előforduló, hányás, hányinger, és a páciens általában 24 órán belül otthonába távozhat. Ha szükséges akkor gondos ápolást tudnak biztosítani 1-2 ágy elegáns szobákban. A 7-14 nap után esedékes varratszedéseket követően pácienseiket rendszeresen kontrolálják.

Ha Önnek is van olyan esztétikai eltérése amellyel nem elégedett, előzetes időpont egyeztetés után keresse fel a New Face klinikát, ahol a modern technika, az elegáns környezet és a magas szintű szakmai tudás segít problémájának megoldásában.