Dr. Kovács Hedvig

New Face -Hedvig MTAPHOTO 011

1991-ben végeztem el az Orvostudományi Egyetemet,  majd az I.sz. Sebészeti Klinikán sebészeti szakképesítést szereztem. Plasztikai sebészetet  az ország legnagyobb erre szakosodott osztályán, a Honvéd kórházban dr.Donáth Antal Tanár Úrnál tanultam. A szakvizsgámat 1998-ban szereztem meg kitűnő eredménnyel. A Sebészeti klinikán pedig a plasztikai sebészet minden ágát műveltem. Az esztétikai beavatkozások mellett a helyreállító módszerek végzésében is – óriási hasfalisérvek zárása, forgatott lebenyek alkalmazása stb. – komoly gyakorlatra tettem szert.

 

Szakmai tapasztalataimat német és amerikai klinikákon gyarapítottam, rendszeresen részt veszek a plasztikai sebészeti európai és világ kongresszusokon, ezért a legmodernebb eljárásokat  is ismerem.

2002-ben nyitottam meg a New Face Plasztikai Sebészeti Magánklinikát, ahol elegáns környezetben végezhetem pácienseim diszkrét vizsgálatát, a modern műtőben a szükséges beavatkozásokat és kényelmes kórtermekben tudom biztosítani néhány napos pihenőjüket.

A Klinika színvonalát jelzi, hogy néhány év után elnyerhette a rendkívül szigorú nemzetközi ISO minősítést is. Kiemelkedő sikernek gondolom, hogy ma már számos országból érkeznek hozzám  páciensek, akiket vonz a magas szakmai színvonal, az elegáns, de mégis familiáris légkör, és az a különleges élmény, amelyet a női sebész jelenléte és esztétikai érzéke biztosít.

Tagja vagyok:

  • Magyar Sebész Társaságnak
  • Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak,
  • Nemzetközi Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak.